Isofinish® gevelbekleding: duurzaam en veelzijdig

Flokman - GevelbekledingGedurende mijn 10 jaar als zelfstandige heb ik een grondige expertise kunnen opbouwen in kwaliteitsvolle gevelbekleding in Moerkerke. Ik bedien voornamelijk regio Oost- en West-Vlaanderen.

Isolatie plaatsen via Isofinish®

Ik ben een gecertificeerd zaakvoerder voor gevelbekleding volgens het principe van Isofinish®.Dit houdt in dat de isolatie naadloos geplaatst wordt en nadien wordt dichtgetaped met aluminium tape. Hierop komt de dragende structuur in waterbestendige kepers. Deze structuur komt niet in contact met de isolatieplaten. Daarop volgt een wind- en regendoek en een onderconstructie in waterbestendige kepers, die tevens dienst doet als ventilatieruimte voor de gevelbekleding. Tot slot wordt op deze structuur de gewenste gevelbekleding uitgevoerd.

Materialen gevelbekleding

Voor de gevelbekleding werk ik enkel met kwalitatieve, duurzame materialen. Dit varieert van verduurzaamde Europese houtsoorten zoals den, es, lariks tot tropisch hardhout zoals Padouk, Afrormosia, Afzelia, … Ook andere houtsoorten zoals Ayous (zonder knopen) worden vakkundig verwerkt. Bij het einde van de werkzaamheden ontvangt u een attest en verklaring waarmee u premies kan aanvragen. Consulteer zeker de website www.energiesparen.be om een overzicht te krijgen van de beschikbare premies. Voor meer details hieromtrent kunt u ook steeds contact met ons opnemen!

 

Back to Top