Uw houten constructie volgens de pen en gatverbinding

Flokman - Houten constructiesBent u van plan een bijgebouw, veranda, pergola of tuinhuis te laten ontwerpen? Neem dan zeker contact op. Ik ben werkzaam in regio West- en Oost-Vlaanderen en gespecialiseerd in houten constructies in Moerkerke aangepast aan uw specifieke wensen.

Uw houten constructie op maat getekend

Of het nu om eiken of moderne bijgebouwen gaat, bij houten constructies werk ik op basis van het plan van de architect of maak ik een eigen ontwerp in samenspraak met de klant. Ook de voorbereidende grondwerken voer ik zelf uit. Zo ben ik er altijd zeker van dat de werkzaamheden nauwgezet gebeuren en de vereiste bouwvoorschriften worden opgevolgd.

Bij de uitwerking van de constructie kunt u kiezen tussen een gebouw volledig vervaardigd in eik of in verduurzaamd hout waarbij de bekleding kan gebeuren in de door u gekozen houtsoort en profilering. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens het principe van de pen en gatverbindingen. Dit is een sterke houtverbinding waarbij twee houten onderdelen door een pen-gat met elkaar worden verbonden, en is een techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt.

Binnenafwerking en dakbedekking

Bij de binnenafwerking wordt volledig gewerkt volgens de wens van de klant. Graag bespreek ik met u de verschillende opties.

Heeft u voor de dakbedekking vragen over ceder shingles, Bourgondische tegelpannen, Boomse pannen, riet of EPDM-rubber, een materiaal voornamelijk gebruikt bij platte daken? Dan mag u op mijn grondige vakkennis rekenen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer inlichtingen of een bezoek aan onze toonzaal.

 

Back to Top