Een warme thuis met parket

Flokman - ParketBent u op zoek naar een specialist in het plaatsen van parket in Moerkerke en omstreken? Neem dan zeker contact op.

Eindeloos combineren met parket

Parketvloeren zijn mooi, warm en stijlvol. Ze geven uw woonst een extra cachet en zijn eindeloos combineerbaar met klassieke of moderne accenten.

Omdat hout een duurzaam materiaal is met een natuurlijk karakter zijn parketvloeren vandaag weer enorm populair. Als geregistreerd parketlegger plaats ik uw parket met het nodige vakmanschap. Ik geef u graag professioneel advies bij het uitwerken van uw droom.

U kiest uiteraard voor een vloer die perfect bij u en uw levensstijl past. Dit kan zowel traditioneel massief parket (eik, den, lariks, populier) als kant-en-klaar samengesteld parket zijn. Ook verouderde parketten zijn opnieuw erg ‘in’. Ze stralen immers een warme en gezellige sfeer uit en zijn bovendien heel gebruiksvriendelijk.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het plaatsen van parket of wenst u een bezoek te brengen aan onze toonzaal om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken, neem dan gerust contact op!

 

Back to Top