Handgemaakte tafels, banken, kasten en deuren in hout

Handgemaakte meubelen regio Moerkerke in hout? Breng een bezoek aan mijn toonzaal en ontdek de diversiteit in materialen.

Duurzaam en uniek ontwerp

Hecht u veel belang aan duurzaamheid en geniet u van het rustieke karakter van een houten tafel? Vraag dan zeker naar de mogelijkheden voor het uitwerken van uw uniek ontwerp. Ik maak al uw houten eettafels, salontafels, banken en stoelen.

Uw tafel wordt samengesteld volledig naar uw wens en naargelang uw budgettaire mogelijkheden. Ik gebruik Europese houtsoorten zoals eik, den, kastanje en tropisch hardhout waaronder Mahonie, Padouk en Afrormosia. Tafels uitgewerkt in tropisch hardhout zijn ook uitermate geschikt voor buitengebruik.

De tafels worden handgemaakt en zijn samengesteld volledig in hout of in een combinatie van hout en metaal. In dat geval wordt een houten tafelblad geplaatst op een metalen onderstel.

Ook voor de afwerking heeft u een ruime keuze uit verschillende toepassingen zoals zepen, kleuren, beitsen en oliën. Ik geef u graag meer informatie over de specifieke kenmerken van elke behandeling.

Contact opnemen

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer inlichtingen of een prijsofferte op maat van uw opdracht.

Back to Top